dilluns, 18 de maig del 2009

Comentari personal de l'experiència

Aquest treball ha sigut un projecte interessant per investigar un moment que va quedar marcat en l’història de Catalunya. Moltes persones van patir la Guerra Civil i entre elles, alguns familiars propers. Tot i que ja fa anys que aquesta guerra va acabar, encara influeix sobre la política i la vida al carrer.
Però si no fem coses com aquesta, la nostra generació no sabrà el que representa un guerra entre ciutadans del mateix país. D’aquí a pocs anys ja no quedaran testimonis directes; si no volem que es repeteixi un desastre com aquest hem d’aprendre dels que el van viure.
Ha estat interessant entrevistar els nostres avis per saber realment com van viure la Guerra i per què ens expliquessin les seves vivències, però per l’altre banda hem tingut molt poc temps per fer-lo ja que entre mig vam haver de treballar en el projecte de recerca i això ha suposat un problema. Hem après moltes coses i gràcies a aquest projecte ara coneixem una mica millor el passat dels nostres avis i de molts espanyols que van patir la Guerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada